Post by siotanacalno on Mar 7, 2022 18:35:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Soccer Spirits ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Soccer Spirits IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ξεκλειδώστε τον πόρο ▞▞▞
▞▞▞ Soccer Spirits 2022 version ▞▞▞
το παιχνίδι είχε βελτιωθεί πολύ περισσότερο...τόσες πολλές εκδηλώσεις και ενημερώσεις κάθε εβδομάδα! μπράβο
διασκεδαστικό παιχνίδι αλλά ο Ai είναι τόσο ηλίθιος. ας παίξουμε χειροκίνητα σε pvp
Soccer Spirits Kort hwrb
Ουάου μεγάλη μπάλα και ομάδα ποδοσφαίρου. Μετατρέψατε αυτό το υπέροχο παιχνίδι σε ένα σωρό χαμένου χρόνου με αυτήν την ενημέρωση.
Superhero Rescue: Spider Games Cuaca txh
Θέλω πραγματικά να το παίξω αυτό.. αλλά να κάνω αλλαγή ενημέρωσης στο 99% για περίπου 5 ώρες... υποτίθεται ότι θα διαρκέσει τόσο πολύ;;
Congratulation 4 που έκανε το χειρότερο παιχνίδι ποτέ. Συμφωνώ πολύ με τους ανθρώπους που είπαν ότι το ποσοστό πτώσης είναι πολύ χάλια, που έκανε αυτό το παιχνίδι πιο απίστευτο χωρίς αξία. Κάι, απεγκατάσταση, δεν θέλω 2 να σπαταλήσω το χρόνο μου με κάτι άχρηστο
Αυτό είναι ένα αρκετά αξιοπρεπές παιχνίδι gacha, αλλά το παιχνίδι σας τιμωρεί που επιστρέφετε. Αν ήξερα ότι νωρίτερα θα είχα ξανακάνει κύλιση.
Soccer Spirits Karta xfby
Δεν θα πω ψέματα, μου λείπουν οι αναμνήσεις με τις αναμνήσεις μου να ξετυλίγομαι τόσο πολύ όταν παίρνω ένα Legend, γνωστό στους βετεράνους ως: αληθινά 6 αστέρια. Οι μηχανικοί πριν δεν είναι τόσο μπερδεμένοι όσο τώρα, και οι ομάδες δεν βασίζονταν τόσο πολύ στα Legends όπως σήμερα. Παρακαλώ, κάντε μια πραγματική ενημέρωση αναγέννησης καθώς επαναφέρετε τον παλιό μηχανικό και τον βελτιώστε περαιτέρω! Υπάρχουν ακόμα παίκτες που έχουν υπέροχες ιδέες για να βελτιώσουν το παιχνίδι, ελπίζω να τις λάβετε πιο σοβαρά, σε όλες τις πλατφόρμες. Επίσης, η απόκτηση του Legends τώρα είναι πολύ εύκολη!
Δεν παίζει
Υπέροχα γραφικά και ωραίο παιχνίδι. Γίνεται βαρετό πολύ γρήγορα.
Soccer Spirits Kártyajátékok dek
Γεια, έχω κάποια προβλήματα σχετικά με τη λήψη χαρακτήρων. Πρόσφατα πήρα τον William (L) αλλά δεν εμφανίζεται στο απόθεμά μου. Προσπάθησα να φορτώσω ξανά και άλλαξα διακομιστές για να επιστρέψω, αλλά τίποτα δεν άλλαξε. Διορθώστε αυτό το σφάλμα, σας ευχαριστώ~
Λατρεύω το παιχνίδι, είναι καταπληκτικό με υπέροχα γραφικά και καταπληκτική ιστορία 😌
Συνθλίβει 2 πολλές φορές το τηλέφωνό μου έχει 4πύρηνο αλλά εξακολουθεί να συνθλίβει ΦΙΞΤΕ ΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν μπορώ να συνδεθώ στον παλιό μου λογαριασμό που ήταν συνδεδεμένος με τον λογαριασμό μου Google και τον λογαριασμό Hive.
Φαίνεται πιο ωραίο αλλά μοιάζει σαν ένα βήμα πίσω. Είχαν αποθηκευτεί πολλά υλικά που έχουν αφαιρεθεί από την ύπαρξη και δεν φαίνονται τόσο φιλικά προς το f2p όσο πριν. Αισθάνεται σαν ένα νέο παιχνίδι, καθώς τα μπόνους νέων λογαριασμών είναι τόσο δυνατά.
Soccer Spirits Kort kis
Αυτό είναι μακράν το αγαπημένο μου, καθώς το λατρεύω πολύ. τόση σκληρή δουλειά και αφοσίωση έχει καταβληθεί σε αυτό
Καλός.
Soccer Spirits С карти uci
Αυτή η νέα ενημέρωση είναι σημαντική. Κατέβασαν τους χαρακτήρες μου, αφαίρεσαν την αφύπνιση και πήραν τα περισσότερα από τα μηχανικά f2p που εξοικονομούσα και τα πέταξαν στον αέρα. Επίσης το παιχνίδι τρέχει χειρότερα από πριν και έχει ακόμη χειρότερα κινούμενα σχέδια. Είχα αυτό το παιχνίδι για πολύ καιρό, αλλά εδώ το αφήνω. Επίσης, δεν έδωσαν τίποτα πίσω, έτσι οι μέγιστοι χαρακτήρες μου που μετρήθηκαν δεν πήραν καν πίσω την ώθηση ή τις αναβαθμίσεις τους.
Φαίνεται ότι τα περισσότερα από τα προηγούμενα ζητήματά μου έχουν διορθωθεί, φοβερό. Κάπως χρειάζεται περισσότερο κλείδωμα περιεχομένου μόνο για χαρακτήρες SR, θα ήταν βολικό και για νέους παίκτες;
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς αυτή η ενημέρωση δεν το κάνει για μένα Προσπάθησα να μπω αλλά δεν τα κατάφερα
Το καλύτερο από το καλύτερο παιχνίδι καρτών μάχη.. κάνετε το καλύτερο παιχνίδι ποτέ.. Μου άρεσε αυτό το παιχνίδι.. κάντε τη ζωή μου καλύτερη από πριν.. βελτιώστε τον έλεγχο του χρόνου, ομαλά γραφικά, αλλά συνολικά είναι καταπληκτικό
Λοιπόν, τελευταία φορά έπαιξα πριν από 4-5 χρόνια. Θυμάμαι ότι είχα συνδέσει τα δεδομένα μου με το Facebook μου, αλλά όταν το επανεγκατέστησα λίγα χρόνια αργότερα από καθαρή περιέργεια, όλα τα δεδομένα μου είχαν εξαφανιστεί. Αρκετά λυπηρό tbh.
Ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι...
Δεν έχω email προεγγραφής multiverse
Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και το απολαμβάνω, αλλά η ιστορία είναι οδυνηρή γιατί το να κερδίσεις 3 αστέρια με ικανότητα σκοποβολής στην ιστορία είναι πολύ δουλειά. Επίσης μερικές φορές δεν καταλαβαίνω γιατί έχασα μερικά διαμάντια όταν δεν έκανα τίποτα.
Τελιο
Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο παιχνίδι, συνεχίστε να λέτε ότι τα δεδομένα έχουν καταστραφεί, εγκαταστήστε ξανά το παιχνίδι. Το κάνατε και εξακολουθεί να εμφανίζεται το μήνυμα
Το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό, ωστόσο οι μικροσυναλλαγές είναι άφθονες στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά, είναι δυνατό να δημιουργηθεί μια βιώσιμη ομάδα μόνο μέσω καθημερινών συνδέσεων και εκδηλώσεων.
Νομίζω ότι είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, αλλά δεν μπορώ να το πω ολόψυχα γιατί δεν έχω καν προσπαθήσει να παίξω το παιχνίδι. Γιατί; Επειδή το παιχνίδι δεν θα φορτώσει. Ξέρω βεβαίως ότι το σήμα wifi δεν είναι το πρόβλημα. Περιμένω 15 λεπτά και όμως τίποτα... συνεχίζει να φορτώνει οπότε δεν μπορώ να παίξω πραγματικά :/
Θα ήταν ξανά 5 αστέρων, αλλά αντιμετώπισα πρόβλημα όταν επανεγκατέστησα το παιχνίδι. Σταματά όταν εμφανίζεται στην οθόνη πληροφοριών ανάγνωσης όταν ανοίγω την εφαρμογή, επομένως δεν μπορώ να δω τίποτα νέο ή να παίξω πια το παιχνίδι.
Δεν είναι δυνατή η πρόοδος, φορτώστε πάρα πολύ.
Οποιοσδήποτε άλλος συνεχίζει να λαμβάνει ένα μήνυμα που λέει να κατεβάσει ξανά το παιχνίδι και να μην εργαστεί